BAGLOKALET ER NY NETVÆRKSPARTNER

Baglokalet har talt – de har underskrevet en aftale som samarbejdspartner i Øens Erhvervsnetværk. Oliver, Andreas, Sille og Paw har sammensat en flot præsentation på tekst, der kan læses lige her:

"Baglokalet er et atypisk spisested hjemmehørende i hjertet af en af øens helt store attraktioner, nemlig i Fremad Amagers klubhus på Sundbyvestervej 60. Vi bliver brugt til både hverdag og til fest - og alt derimellem,"

"Med andre ord bruger vi morgen og formiddag på at forberede måltider til frokostkunder, hvor vi har Fremad Amager Elite som gæster i huset, mens chauffører sørger for at levere til sultne kunder i hele Storkøbenhavn. En god frokostordning ser vi som en investering i dit personale. Eftermiddagen går med at forberede de retter, som skal over disken, når aftenens fodboldfamilier og gæster fra nær og fjern lægger vejen forbi for at få et måltid i uformelle omgivelser til en billig penge. Fredag, lørdag og søndag bruger vi typisk restauranten til selskaber på mellem 40 og 120 gæster. I denne tid - not so much desværre! I køkkenet har vi STU-elever og andre unge, som har det svært. Det giver en ekstra værdi i hverdagen og mere mening med at drive en restaurant,"


De er meget konkrete i forhold til årsagen for et samarbejde:

"Vi har fået øjnene op for Øens Erhvervsnetværk gennem Fremad Amager Elite, og med vores adresse in mente kan det ikke andet end give mening at se nærmere på, hvad vi kan gøre for øen, og hvad øen kan gøre for os. Amager er kendt for knofedt, stolthed og hårdt arbejde, og den tilgang til tilværelsen kan vi godt spejle os i. Vi er klar til at træde ind i et netværk, hvor disse værdier er grundlæggende, og hvor partnerne i denne forstand er ligesindede, selvom vi mødes med vidt forskellige baggrunde. Som når fodboldholdet spiller, tror vi på, at man får mest ud af at løfte i flok og udnytte hinandens stærkeste sider. Således træder vi ind i Øens Erhvervsnetværk med nysgerrighed og gå på-mod og en forventning om at møde nogle af øens mest interessante virksomheder,” udtaler de unge friske indehavere af restauranten.

Læs mere om restauranten:

https://baglokalet.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.

#ØensErhvervsnetværk