BIO FORLÆNGER LEJEAFTALEN MED AB

I efteråret var både Momo Toure og Emmanuel Bio lejet ud til AB i 2. Division. I første omgang blev der aftalt et ophold på en halv sæson og muligheden for at tale sammen igen i 2021. AB og Emmanuel Bio har begge været rigtig interesseret i at forlænge opholdet fra efterårssæsonen i 2. Divisionsklubben.


Momo Toure bliver dermed på Øen, og skal jagte en plads i offensiven. Bio er tilbage hos de grønblusede fra dags dato, og cheftræner hos AB, Patrick Birch Braune, har forsøgt at lokke ghaneseren tilbage til klubben i løbet af januar.

Gaxe har haft samtalerne med Patrick og Bio for at få en aftale på plads, der sikrer den unge offensive midtbanespiller mere spilletid:


”Det er jo positivt at høre en spiller vende retur efter et vellykket ophold på en lejeaftale. AB har selv været på banen for at tale om en forlængelse af det ophold fra efteråret. Bio har selv haft stor interesse i at fortsætte foråret hos Patrick og AB. Vi holder øje med hans udvikling undervejs i sæsonen, og ønsker ham og AB en god sæson,” siger Gaxe.


God vind med lejeopholdet, Bio!