BOKSSPILLER OG MIDTBANESPILLER TILFØJES TIL TRUPPEN

Siden transfervinduet lukkede for en uges tid siden, er der arbejdet på at få to spillere på plads i truppen. To bulgarske spillere fra Botev Plovdiv har underskrevet lejeaftaler for resten af indeværende sæson, og alt papirarbejde er på plads.

Midtbanespilleren Dimitar Proychev (tv. på billedet) og angriberen Ivan Vasilev (th. på billedet) er nu klar til kamp.


Gaxe er rigtig tilfreds med tilgangen af de to spillere, som er blevet analyseret på i samarbejde med klubben i Bulgarien. De to drenge bliver her til sommer, og vil mod slutningen af sæsonen blive evalueret på i forhold til fremtiden.

Det var vigtigt med tilgangen af to spillere på de to positioner:


”Vi har kendt til både Dimitar og Ivan i noget tid, og har været i tæt dialog med Botev Plovdiv om deres spilleregenskaber. Tilgangen af de to spillere er med til at øge bredden på lige præcis de to positioner, og det er vigtigt. De første par dage har de allerede vist en rigtig stærk fysik og god mentalitet. De er blevet trænet rigtig hårdt i januar, og er klar til at yde en stor indsats fra første dag. Vi er glade for at kunne byde dem velkommen,” siger Gaxe.


Selv er de to bulgarske spillere kommet godt på plads i Danmark, og den nye midtbanespiller, Dimitar, siger følgende om skiftet til Danmark:


”Jeg er meget spændt på det næste halve år. Det er et fedt skifte for min udvikling både spillemæssigt og personligt. Et nyt sted at bo i en anderledes kultur og med nyt trænerteam og nye holdkammerater. Som spiller holder jeg til centralt i banen, og har fokus på at stoppe modstanderen. En del af min fodboldopvækst har været at give den en skalle hver gang. Jeg har læst en del om Fremad Amager, og klubben minder på mange måder om Botev, hvor jeg selv har spillet siden, siden jeg var barn. Det bliver en fed udfordring, og jeg vil give den alt, jeg har i mig,” siger Dimitar.


Mentaliteten er ikke meget anderledes hos hans gode ven, Ivan Vasilev, der på holdet i Bulgarien er kendt som ”The Predator”:


”Jeg er en typisk boksspiller, og jeg kæmper for hver eneste bold. Hver kamp skal være som en finale. Jeg er meget opsat på arbejde intensivt de næste mange måneder for både klubben og holdet. Det bliver en spændende udvikling på det personlige plan. Rent sportsligt har jeg et ønske om at vise mine styrker med hårdt arbejde på banen og ved at banke boldene i nettet. Attituden på træningsbanen passer mig rigtig godt, og der bliver stillet store krav til indsatsen. Vi har trænet intensivt i januar, og jeg er mere end klar til at spille i Fremad Amager trøjen,” siger Ivan.


Velkommen til Øens hold Dimitar og Ivan!