BYGMA GRUPPEN ER NY NETVÆRKSPARTNER

Bygma Gruppen har ca. 2400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Lokalt på Amager har Bygma eksisteret siden 2012, hvor de har været igennem en fantastisk udvikling sammen med deres håndværkere og private kunder.

Senest i 2019 blev de færdige med udvidelsen af butik og lager, og glæder sig til fortsat at kunne være med til at bygge yderligere på med potentielle kunder. Nu får de fornøjelsen af at tilkoble sig Øens Erhvervsnetværk:

”Vi ønskede at blive en del af Fremad Amager, da det er vigtigt at støtte op lokalt. Mange af vores kunder elsker at tale om fodbold og følge Øens hold. Ved at blive en del af netværket kan vi samtidig give vores støtte til klubben. Vi har jo den opfattelse, at vi vil være med, der hvor det er sjovest for alle. Til sidst håber vi selvfølgelig på at møde nogle spændende virksomheder og potentielle kunder, hvor vi vil kunne gøre noget for hinanden på tværs af brancher og ikke mindst også lære af hinanden,” siger Hans-Henrik Ottosen, Direktør Bygma Gruppen Amager.

Læs mere om virksomheden:

https://www.bygma.dk/butikker/amager/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.