DET HÅRDE ARBEJDE BELØNNES – STAU FORLÆNGER OPHOLDET

I slutningen af januars transfervindue, hentede vi Emil Staugaard på en kort aftale for resten af sæsonen efter hans afsked med Brøndby Masterclass efter mange års hårdt arbejde. Han har siden givet den en skalle, og er vokset med opgaven som seniorspiller.

Han er derfor blevet belønnet med en tre-årig forlængelse med Fremad.


Sportschef Gaxe er imponeret over den hurtige tilpasning og en god udvikling:


”Staugaard har holdt fast i sin hårde spillestil med fokus på duellerne i bagkæden. Han har taget et skridt opad på et svært tidspunkt midt i en sæson, hvor han indtil da spillede kampe for Brøndby IF U19. Da vi indgik den korte aftale med Staugaard tidligere på året, talte vi om, at han skulle have muligheden for at vise sig ordentlig frem. Han har spillet 11 kampe i sæsonen, og er vokset med opgaven for hver kamp, han har spillet. Han har vist rigtig gode takter, og vi er meget tilfredse med at beholde ham i flere sæsoner,” siger Gaxe.


I forbindelse med præsentationen af Stau tidligere på året, sagde den unge mand selv, at det var en god udfordring, der skulle gribes. Det må siges at være tilfældet med 11 kampe i foråret, hvor han haft nogle gode dueller mod voksenspillere, som han selv siger det:


”Det er fantastisk at kunne fortsætte min udvikling i en fed klub. Jeg havde et ønske om at få så meget seniorfodbold som muligt, og spille overfor nogle voksenspillere. 1. Division passer perfekt til min stil, og jeg har fået muligheden her i foråret til at brage igennem, som jeg gerne ville. Der har været stor tillid fra både Gaxe og trænerstaben, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet,” siger Stau.


Efter forlængelsen af kontrakten, kunne han forberede sig på at vi igen kan huse tilskuere i Sundby Idrætspark. Og lige præcis dét at spille foran Fremad-fansene, er også noget, han har set frem til:


”Det har været lidt tamt at spille de her kampe uden noget larm fra fans. Da jeg skrev under med Fremad Amager glædede jeg mig til at have fans på lægterne og give den en skalle. Jeg har hørt, der kommer et jubelbrøl eller to, hvis man sætter en rigtig tackling ind. Det bliver fedt at spille foran Fremads fans, som jeg ikke har prøvet endnu. Søndag bliver en god dag,” slutter Stau.


Stort tillykke med forlængelsen til Stau og et lige så stort tillykke til Fremad!