DJUKIC INDGÅR AFTALE MED FREMAD

Den tidligere FCK- og Hvidovre IF-målmand har skrevet under på en kontrakt med Øens hold, der er gældende for resten af efteråret. Han har siden udløb af kontrakten i Hvidovre IF været til prøvetræning i udlandet, men har nu valgt at skrive under på en kort kontrakt med Fremad. I størstedelen af Montenegro's U21 landskampe i 2019, var det med Filip Djukic på kassen.

I weekendens kamp var vi ude for en lidt uheldig situation i forhold til trup udtagelse. Danne var syg op til kampen, og kunne derfor ikke udtages, da der er stort fokus på corona-situation og de restriktioner, vi arbejder under.

Derfor var vi uden en målmand på bænken i weekendens kamp, og trænerstaben vil ikke risikere at stå i samme situation til en anden kamp fremadrettet.

Derfor var den nye mand allerede på græs i dag med sine nye holdkammerater.

Coach Valli havde en snak med trænerstaben om at reagere lynhurtigt for at øge bredden blandt truppens keepere. De sidste par dage er det rykket hurtigt fra løse samtaler til en kontrakt med den 21-årige målmand:

”Vi er i en situation, hvor vi skal sikre os bedst muligt til kampene med de nuværende restriktioner. Derfor har vi også fremrykket processen med at tilkoble yderligere en keeper i truppen. Vi kender Djukic fra vores kampe mod Hvidovre, og han er en rigtig dygtig målmand med en god fodbolduddannelse hos FCK ungdom. Det er en nem proces at få ham integreret i truppen, og vi er glade for at kunne få det på plads indenfor kort tid,” siger cheftræner Valli.

Vi er klar med et interview fra den nye mand senere i dag.


Velkommen til Øens hold, Djukic!