DRAGØR GOLF FORTSÆTTER OPBAKNINGEN

I starten af 2020 kom golfklubben ind som partner i netværket, og på trods af et svært år med covid-19, har de nu fortsat valgt at bakke op om Øens hold.


Det er med stolthed i stemmen, at de har valgt at gentegne for endnu en sæson, eftersom samarbejdet har kørt på skinner. Det blev desværre ikke til Golf Open i netværket i 2020, men arrangementet bliver dog afviklet her i 2021. En af tankerne bag indgåelsen af samarbejdet sidste år, var også at sammenbinde de to netværk i Dragør Golf og Fremad Amager:


”Vi er rigtig stolte over at fortsætte som en tæt del af Fremad Amager. 2020 blev desværre et år, hvor flere arrangementer blev spoleret, og dem glæder vi os over at deltage i aktivt i 2021. Vi havde derudover også et ønske om at sammenbinde netværket hos os og i Fremad Amager. Det er noget, vi vil arbejde mere på i anden sæson af samarbejdet,” siger Jan Madsen (tv. på billedet), formand i Dragør Golf.


Se mere til virksomheden:

http://www.dragor-golf.dk/


Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.