ELIMAR OG FREMAD FORLÆNGER SAMARBEJDET

For et år tilbage blev der udtalt fra Jesper Elimar Petersen, at samarbejdet var låst fast. Det tør siges, eftersom Elimar A/S på ny har forlænget aftalen i Øens Erhvervsnetværk.


I denne måned har Fremad Amager og nogle af partnerne i netværket været en del af et hjertevarmt og vigtigt projekt på Øen. Kofoeds Skole fik en suveræn opbakning før, under og efter pokalsejren mod Brøndby IF, hvor de var ”Hovedsponsor”.

Elimar bidrog i den forbindelse med både økonomisk og moralsk støtte til Kofoeds Skole og deres juleaften.


”Vi har altid holdt fast i at dyrke det lokale. Derfor var det ikke svært at blive enige om yderligere et år i netværket. Endnu nemmere var det at ville bidrage til et så fantastisk projekt med Kofoeds Skole, der er med til at sikre dem en dejlig juleaften. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, og det menneskelige aspekt er rigtig vigtigt for os – både overfor vores kunder og de sociale projekter på Øen,” siger Jesper Elimar Petersen, indehaver og direktør hos Elimar A/S.


Se mere her:

https://elimar.dk/


Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.