FANTASTISK WEEKEND FOR BÅDE U17 OG U19

Nu hvor førsteholdet ikke hev en sejr hjem, er det en fornøjelse at få tilbagemeldinger fra både MO Abdalas og Søren Bjerg – begge cheftrænere og deres respektive hold sejrede nemlig i weekendens kamp.

MO og hans U17-drenge var i duel to gange i forrige uge. Tirsdag aften var de involveret i en vanvidskamp mod Greve Fodbold. På hjemmebane i Sundby vandt de hele 8-4!

I går aftes tog de så turen til Hørsholm, hvor der ventede en duel med rækkens førerhold. I et rigtigt efterårsvejr overraskede de modstanderen, og hentede alle tre point efter et 0-1 resultat. Dermed er de nu oppe på tre sejre på stribe med en målscorer på 14-4.

Rundens sidste kamp er et ægte lokalopgør mod Sundby!

Søren Bjerg og drengene har imponeret stort i sæsonen. Fredag aften fortsatte de deres fantastiske sejrsstime, og vandt deres 8. ligasejr i streg!

De var også på besøg hos Hørsholm, og kunne med to sene scoringer lukke den kamp til 0-2. Med én kamp tilbage i sæsonen har de 1 point ned til Lyngby 2 på andenpladsen. Derfor venter der noget af en sæsonfinale mod FFB i rundens sidste kamp, hvor de kan vinde rækken!

Grundet de nye corona-stramninger, er der usikkerhed i forhold til fastlæggelsen af rundens sidste kamp for U17 og U19.

Fantastisk indsats af begge hold!