FODBOLD MED MERE

I fredags havde vi besøg af beskæftigelses- og integrationsborgmesteren i Københavns Kommune, Cecilia Lonning-Skovgaard, der var på en lille rundtur med Akademichef, Philip Hansen.


Vi har i øjeblikket tilknyttet Daniel i praktik, der i øjeblikket samarbejder med ledergruppen hos Akademiet. Daniel har som veteran brug for gode medspillere omkring sig. Til daglig løser han flere forskellige administrative opgaver, og har en stor drøm om at komme nærmere på trænergerningen i fodboldverdenen. Hans arbejdsindsats gør en forskel for os - for Daniel selv, betyder det mere, end hvad han kan beskrive med ord:


”Min mulighed for at være medspiller hos Fremad Amager Elite og AC Amager Academy betyder mere, end hvad man kan beskrive. Det er en klub, jeg er helt vild med. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i deres dejlige selskab, og er blevet taget virkelig godt imod. Det er ret fedt at arbejde med det, man lever for, som for mig er fodbolden. Der er mange gode varierende opgaver til dagligt, og der er plads til mine laster. Der er en stor forståelse for, hvem jeg er som person,” siger Daniel E. Jensen.


Vi er stolte af at kunne løfte i flok, og vi skaber plads til en medspiller, uanset hvem du er.

Vi er fodbold med mere!


Foto: Praktikant, Daniel E. Jensen (tv) og Akademichef, Philip Hansen (th)


Foto: Beskæftigelses- og integrationsborgmesteren i Københavns Kommune, Cecilia Lonning-Skovgaard (tv) og Akademichef, Philip Hansen (th).