FREMAD AMAGER STOPPER SAMARBEJDET MED CHEFTRÆNER OG ASSISTENTTRÆNER

Efter fem måneder i spidsen som cheftræner for Fremad Amager, er Joakim Mattsson i dag blevet opsagt. Assistenttræner, Azad Corlu, der kom til klubben kort efter, er i samme forbindelse også blevet opsagt.


Efter 16 kampe med fire sejre, to uafgjorte kampe og ti nederlag, har Direktør Allan Ravn valgt at opsige Mattsson og Corlu, og de har derfor taget afsked med spillertruppen ved middagstid.

Samarbejdets ophør sker i forbindelse med manglende sportslige resultater i forårssæsonen.


”Resultaterne i foråret har ikke været tilfredsstillende, og derfor har vi valgt at opsige Joakim Mattsson og Azad Corlu. Efter den glippede top seks placering, har vi haft nogle svære kampe i nedrykningsspillet, hvor resultaterne og præstationerne har været under niveau. Derfor har vi valgt at stoppe og opsige samarbejdet. Vi takker både Joakim og Azad for deres indsats i Fremad Amager og ønsker dem held og lykke fremadrettet” siger Allan Ravn.


Med afgangen af Mattsson og Corlu, bliver det Jesper Christiansen, der går forrest i sæsonens sidste to kampe. Han bliver assisteret af fysiske træner, Mathias Marker og Akademichef, Philip Hansen.


I løbet af tirsdagen vil vi bringe et interview med Allan Ravn om afrundingen på den nuværende sæson og planlægningen frem mod næste sæson.