FREMAD HENTER MIDTBANESPILLER I FC NORDSJÆLLAND

Vi har nu sikret os sommerens anden tilgang i Fremad Amager, inden transfervinduet åbner den 15. juni.

Udover tilgangen af ”Kritte” fra FC Helsingør, kan vi nu præsentere 19-årige Christoffer Palm, der er hentet til klubben på en aftale til 2024.


Palm har været en integreret del af ungdomsmiljøet i FC Nordsjælland i mere end syv år, og har spillet på alle ungdomshold hos FCN lige siden. Han har derudover optrådt på de danske ungdomslandshold, hvor han har spillet i den danske nationaltrøje med vores nuværende spiller, Jacob Haahr.


Der kommer en spiller med teknik, overblik og masser af power til midtbanekæden, lyder det fra Gaxe.


”Vi er stolte over at kunne tiltrække så stort et talent som Palm hos FC Nordsjælland, som er blandt de bedste klubber i Danmark til at udvikle deres talenter. Han har en god teknik med et godt blik for spillet, og har masser af power i sit spil både med og uden bold. For spillere der optræder i det ungdomselitemiljø blandt nogle af de større klubber, sigtes der som regel efter en Superligaklub som næste skridt. Palm har et ønske at udvikle nogle af hans kompetencer, og det kræver spilletid på seniorniveau. Det er en spændende spillertilgang, og endnu en tilføjelse med et skandinavisk præg til truppen. Vi glæder os til at få ham ind i truppen fra opstarten i juni måned,” slutter Gaxe.


Efter mere end seks år i et ungdomselitemiljø hos FC Nordsjælland, skal Palm nu tage afsked med klubben i Farum, og fremover sætte kurs mod Englandsvej på Ama’r om morgenen.

Specielt én ting kendetegner den unge midtbanespiller:


”Jeg er en dårlig taber, og vil vinde for enhver pris. Mit vindergen er én af mine stærkeste egenskaber, når jeg er på banen. Jeg har arbejdet igennem for at kunne opnå fast spilletid på ungdomsholdene i FC Nordsjælland, hvor der er meget konkurrence. Det tager jeg med videre som en del af min tilgang til fodbolden,” siger Palm.


En ting er den mentale styrke på banen – noget andet er det skridt, han står overfor personligt:


”Det bliver superfedt at få en ny udfordring, og jeg ser meget frem til en ny hverdag på Amager. Jeg glæder mig mest af alt til at komme ud og spille noget fodbold, og vise hvad jeg kan. Jeg har talt med mine næmeste omkring, hvor det næste skridt skulle tage mig hen. I Fremad Amager har jeg set flere spillere som Winther, Haahr og Stau få chancen med spilletid som yngre spillere.

Der er plads til at begå fejl, lære fra sig og højt til loftet,”


”Det bliver stort at skulle tørne ud for Fremad Amager. Der er nogle fede oplevelser i vente, og det bliver vildt godt at komme på plads. Jeg kender flere af spillerne fra ungdomsfodbold, hvor vi har spillet mod hinanden. Haahr og jeg har optrådt på ungdomslandsholdene sammen. Jeg glæder mig til at møde spillerne i klubben, når der er træningsopstart,” slutter Palm.


STORT velkommen til Øens hold, Palm!