FREMAD-LEJESPILLER BELØNNES MED TRE-ÅRIG PERMANENT AFTALE

I januar var vi i dialog med Boldklubben Avarta, som vi har haft et glimrende samarbejde med de sidste par sæsoner. I den forbindelse blev vi enige med både Avarta og Oliver Funch om at indgå en lejeaftale, så den brølstærke målmand kunne vise sig frem på Øen.

Han har vist dét og mere til. Hans fremskridt i foråret har været imponerende, og derfor har vi nu underskrevet en tre-årig aftale med Oliver Funch.


Jesper C har haft ansvaret for at se den tidligere FCK og Lyngby ungdomsmålmand an. Udviklingen og indstillingen har været på et højt niveau:


”Vi fik muligheden for at kigge lidt på Funch her i foråret. Jeg fik nogle gode tilbagemeldinger fra personer, der har arbejdet med ham tidligere. Det var derfor vigtigt at give ham mere end bare en prøvetræning på et par uger i januar, og det har vist sig at være det helt rigtige. Vi blev bekræftet i, at der er et stort potentiale gemt i Funch, og hans indstilling på banen er på et højt niveau. Han har skruet hovedet rigtig på, og fungerer perfekt i samarbejdet med Pryts og jeg,”


”Han er stor af statur, og har derigennem nogle gode fordele. Han er fysisk stærk, meget eksplosiv og en stor bjørn i styrkelokalet. De skridt han har taget på kort tid, vidner om at han har en rigtig spændende og stor fremtid foran sig,” slutter Jesper C.


Gaxe har også sat nogle ord på tilgangen af den 20-årige målmand:


”Jeg har en fantastisk målmandstræner i Jesper C, der har et rigtig skarpt øje på lige præcis kvaliteterne hos en målmand. Oliver har på meget kort tid vist, at han er ekstremt dedikeret, når han kommer på banen. Han har en attitude, der bærer præg af, at han vil arbejde hårdt for at udvikle sig. De fremskridt vi har set på træningsbanen, er noget vi rigtig gerne vil arbejde videre med. Det får han muligheden for med en tre-årig aftale, og det ser vi frem til,” siger Gaxe.


For Oliver selv er det et rigtig spændende skridt. Fra en rolle som ungdomsmålmand i FCK og Lyngby, var hans fokus at få nogle seniorkampe i 2. division hos Avarta. Nu tager han et skridt opad, og efter hårdt arbejde belønnes han nu med en permanent aftale i Fremad:


”Jeg er sindssygt glad. Personligt ved jeg med mig selv, at jeg har givet den en skalle i det her halve år. Det er det helt rigtige skridt for mig at skifte permanent til Fremad Amager. Mit samarbejde med målmandsteamet har fungeret virkelig godt, og der er en fed stemning blandt spillerne. Jeg har lært meget bare det her halve år, og jeg bliver presset til at forbedrer mig hver dag under Jesper,”


”Selvom det har været en svær forårssæson, kan man mærke at spillerne vil klubben det bedste. Alle er indstillet på at arbejde igennem fra opstarten, og jeg ser allerede frem til at komme retur fra ferie. Det skyldes bl.a. også at aftalen nu er på plads. Efter flere gode snakke med Gaxe og Jesper, er det tydeligt at alle skal bidrage til udviklingen og stemningen i klubben. Stemningen i Sundby Idrætspark på kampdage, er et sted, hvor der er en anderledes, men kanon fed atmosfære – på sin helt egen måde. Jeg føler mig hjemme i klubben, og jeg er virkelig glad for at skulle tilbringe endnu længere tid på Øen,” slutter Funch.


Stort tillykke med aftalen, Funch – vi ser frem til fortsat at have dig med ombord!