FREMAD TILFØJER BRØLSTÆRK MIDTBANESPILLER

Der var flere, som spurgte ind til spilleren i nr. 15 efter lørdagens kamp mod Lyngby Boldklub. Spilleren hedder Moses Enokela Candidus - efter overstået papirarbejde kan han kalde sig ny Fremad-spiller


Moses har to år bag sig hos FDC Vista, og har i det seneste halvår været anfører for holdet, hvor mange af vores unge udenlandske spillere kommer fra. Moses har i de seneste par måneder forberedt sig på nye omgivelser, da man ret tidligt så et potentiale i midtbanespilleren på 6’er positionen – i rollen som en stærk og aggressiv duelspiller.

Moses fejrede hans 19-års fødselsdag med afrejse til Danmark i sidste uge, og kunne forleden få de første minutter i benene i træningskampen.


Gaxe ser Moses som en spiller med nogle spændende egenskaber til hans position på banen:


”Sidste år var Moses med i nogle træningskampe for Fremad Amager på træningslejren i Tyrkiet, og har siden gennemgået en flot udvikling i Rusland. Med afskeden af Franco manglede vi en mand inde centralt, der har hovedstyrken i at gå forrest i duellerne og gå aggressivt til værks. Udover at være ekstrem stærk, besidder han et godt overblik, har en fin teknik og god acceleration. Både vi og Moses ved, det kræver udvikling herfra, men han er allerede mere end klar til at tage et ansvar på skuldrene,” siger Gaxe.


Moses selv har ventet på chancen til at tage næste skridt, og har taget mere ansvar til sig under udviklingen det sidste halvår. Derfor er han også klar og parat til at kæmpe for Fremad:


“Jeg har ventet længe på den her chance, og er glad for at være landet i mine nye omgivelser. Det var fedt allerede at blive kastet ind i det mod Lyngby, som var min første kamp. Der venter en periode nu, hvor jeg skal spille mig ind i rytmen og få et stærkere taktisk overblik på et nyt hold. De seneste to sæsoner har jeg haft min vante rolle som 6’er på midtbanen, og kendte det taktiske udgangspunkt. Rollen som oprydder på midtbanen, passer mig perfekt, og jeg har i de seneste seks måneder fokuseret på min styrke og aggressivitet i duellerne. Jeg lever for duellerne i kampene, og er mere end ’fit’ til at brage igennem fra start. Jeg er tålmodig omkring min rolle på holdet, og ved det kræver tilpasning, men er samtidig klar til at hjælpe holdet 100%. For at hjælpe holdet og mig selv, skal jeg bidrage alle de steder, jeg kan,” lyder det fra den nye spiller i Fremad-trøjen.


Moses kan kan derfor få hans officielle debut i nr. 15 allerede fredag aften i sæsonpremieren mod FC Helsingør.


Velkommen til Ama’r, Moses!