FYSISK TRÆNER DRAGER VIDERE – NYE SPÆNDENDE UDFORDRINGER VENTER

Efter to og et halvt år i jobbet som fysisk træner i Fremad Amager, har Mathias Marker valgt at takke ja til en stor og spændende udfordring i en ny klub i udlandet. Der venter ham et nyt job pr. 01. oktober hos den polske storklub, Lech Poznań.


Mathias selv har tænkt tanken igennem et par gange, men efter nøje overvejelser om fremtiden, har han nu valgt at tage afsked med Fremad Amager. Han overtager stillingen som hovedansvarlig fysisk træner for klubbens akademi og reservehold, og det glæder han sig til at prøve kræfter med:


”Det har været fantastisk med to og et halvt år som en del af Fremad Amager, hvor jeg har lært rigtig meget. Der er nogle mennesker i klubben, som har haft stor betydning for min udvikling og dermed givet mig muligheden for at afprøve mig selv i udlandet. Det er svært at tage afsked med både kolleger og klubben i det hele taget, men jeg er samtidig også rigtig spændt på, hvad der venter mig i Lech Poznań, som er en rigtig stor klub i Polen. Jeg kommer til at følge Fremad rigtig tæt, og ønsker klubben alt det bedste,” slutter Mathias Marker.


Til at dække positionen som fysisk træner for førsteholdet bliver det Benjamin Mortensen (fysisk træner, AC Amager Academy), der indtil nu har kørt et tæt samarbejde med Mathias Marker. Benjamin vil derfor i den næstkommende periode bruge størstedelen af hans tid omkring førsteholdet.


Tak for en stor indsats i klubben, Mathias – rigtig god vind med opholdet i Lech Poznań!


Foto: Mathias Marker der tager afsked med stab og trup.