GAXE: DET ER EN VIGTIG FORLÆNGELSE FOR KLUBBEN

For kort tid siden kunne vi offentliggøre en forlængelse krydret med et udsnit af de mål vores topscorer har sendt i kassen. Kristoffer Munksgaard stod til udløb efter denne sæson, og har nu sat underskrift på en aftale, der løber yderligere to år.


Gaxe kalder det en vigtig forlængelse for klubben, og har i den seneste periode haft nogle vitale samtaler med angriberen. For Sportschefen har det været vigtigt at fokusere på nogle af de spillere, der skal være med til at tage holdet videre efter denne sæson. Her er Munksgaard en væsentlig del af de planer, som en rollemodel for de yngre spillere i truppen:


”Han er en del af det fundament, vi er ved at bygge op. Udover at være en rigtig dygtig fodboldspiller, er han også en vigtig rollemodel og stor leder i truppen. Han er vellidt, og tager et stort ansvar. Vi er rigtig glade for, han har valgt at forlænge kontrakten med Fremad Amager. Hans værdi og statistik taler for sig selv, og han er afgørende på grønsværen. Hele vejen rundt kan jeg sige, det er en vigtig forlængelse for klubben,” slutter Gaxe.


Når det kommer til hovedpersonen selv, er Kristoffer Munksgaard spændt på fremtiden, og ser frem til at blæse derudaf foran et fyldt Sundby Idrætspark. Han har nemlig kun oplevet Sundby Idrætspark en enkelt gang uden restriktioner:


”Jeg har kun oplevet Sundby Idrætspark én gang uden restriktioner med feststemte fans på lægterne, og det skal jeg have mere af. Jeg lever mig ind i stemningen, når jeg spiller fodbold, og foretrækker helt sikkert en jubel med højtråbende fans,” siger han og fortsætter:


”Derudover kan jeg sige, at jeg er helt vildt glad for at være i Fremad Amager, og kan fortsætte i minimum to år mere på Ama’r. Jeg glæder mig til at bygge på i fremtiden individuelt og holdmæssigt. Den rolle jeg er blevet tildelt, kræver rigtig meget ild i øjnene, og det passer mig perfekt. Det har en stor betydning at jeg skal tage ansvar og kan bidrage med min erfaring til de yngre spillere i truppen,”


”Gaxe og jeg har haft nogle vigtige snakke om, hvad der skal ske, og hvordan jeg kan bidrage. Jeg er sikker på, vi går en spændende fremtid i møde, og det bliver fedt at være en del af. Efter halvandet år i Fremad Amager, har jeg langt fra fået nok. Jeg har ambitioner, og dem kan jeg jagte her,” siger Munksgaard.


Stort tillykke med forlængelsen til Munksgaard – og ikke mindst Fremad Amager!