GRANT THORNTON ER NY NETVÆRKSPARTNER

Når vi taler med virksomhederne på og udenfor Øen, kan vi mærke en speciel interesse i netværket omkring fodboldklubben, på trods af de vanskelige tider.

Det betyder, vi igen kan byde velkommen til en helt ny partner i netværkskredsen. Revisorfirmaet, Grant Thornton, har fulgt med fra Østerbro, og kan nu komme endnu tættere på fodboldklubben efter en underskrevet aftale.

Fremadrettet er de klar med opbakning til Øens hold i Sundby Idrætspark og får muligheden for at deltage til de forskellige arrangementer i netværket:

”Her hos Grant Thornton har vi fulgt lidt med i Fremad Amagers rejse, og vi er ret imponeret over udviklingen på flere områder. Det sportslige udtryk peger umiddelbart på en status som bejler for en oprykningplads i 1. Division, og derudover læser vi om mange positive historier fra netværket.Der lader til at være en god udvikling i Øens Erhvervsnetværk, og det vil vi gerne være en del af.

Vi er rigtig glade for den her aftale, for det giver os en mulighed for at være tæt på lokalsamfundet og støtte op om gode lokale initiativer på Amager,” siger Morten Grønbek, statsautoriseret revisor og partner hos Grant Thornton.

Læs mere om virksomheden:

https://www.grantthornton.dk/da/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.