HANDELSBANKEN AMAGER ER NY NETVÆRKSPARTNER

Så er der godt nyt fra Ama’r – vi skal byde velkommen til en ny partner fra Øen. Handelsbanken Amager har underskrevet en aftale som netværkspartner i samarbejde med vores sælger, Simon Bonnerup Kristensen.


De holder til i fine faciliteter på Arne Jacobsens Allé 15, og de har søgt efter et fælles lokalt samarbejde. Efter en samtale med Simon, så de fordelene i netværket, hvor de har mulighed for at eksponere sig selv yderligere og deltage i forskellige arrangementer. Derudover har de haft øje på en spændende Fremad-rejse udefra, og den rejse ønsker de at være en del af. Handelsbanken er en lokal stor bank på Amager, som kan træffe hurtige og gode beslutninger sammen med vores kunder. Derudover servicerer vi både privat og erhvervskunder lokalt i vores filial, som er beliggende i Ørestaden.

Vi har valgt at indgå et partnerskab med Fremad Amager, da vi ønsker, at være en del af lokallivet samt den meget spændende rejse Fremad Amager er på - både sportsligt og netværksmæssigt,” siger Michael Bang Pedersen, Filialdirektør hos Handelsbanken Amager.


Læs mere om virksomheden:

https://llk.dk/0gboww


Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.