HELE ØENS ”MO” HAR BESTÅET OG FORLÆNGET

Urbanplanens Messi – MO’ardiola – vi kunne blive ved.


Mohammed Abdalas har sendt flere spillere efter to ristede end nogen anden 10’er i DK. Derudover er han også i fuld sving med udviklingen af trænergerningen. Efter en periode som U19-træner for BK Fremad Amager, blev han for et år siden udpeget som ny U17-cheftræner for AC Amager Academy ved åbningen af Akademiet. Vi får fornøjelsen af fortsat at følge den udvikling, eftersom MO har haft kuglepinden i hånden og skrevet under på en forlængelse!


I takt med den flotte udvikling fra hele Akadmiets side med historisk indrangering, der betyder Divisionsfodbold efter sommer, har udviklingen for MO også kun peget i en retning - Fremad. Den fremgang i udviklingen er nu stemplet sort på hvidt fra DBU med en bestået A-licens.


Akademichef, Philip Hansen, er tæske tilfreds med både udviklingen og forlængelsen af MO:


”Først og fremmest er jeg sindssygt glad for at forlænge aftalen med MO, der nu fortsætter en sæson mere – og stolt over hans resultat til eksamen. Det har været en rigtig lang og udfordrende sæson for alle omkring trænerstaben med en opstartsfase, der krævede mange ekstra ressourcer. MO har fastsat mål og forventninger til sig selv og U17-holdet efter bedste evne, samtidig med at leve op til de krav, vi stiller i forbindelse med fremgang mht. vurderinger fra DBU. Specielt i den seneste måned, har han haft stor fremgang med udviklingen af træneregenskaberne. At han så runder sæsonen af med en flot bestået eksamen, er til lige så stor glæde for os,” slutter Philip.


Det har været en rigtig god uge for vores tidligere storspiller, der nu fortsætter i chefrollen for U17-drengene:


”Det er to gode dage for mit vedkommende – først en bestået A-licens og så en forlængelse med AC Amager. Det betyder meget at kunne fortsætte trænerudviklingen i fællesskab med både Philip og de andre trænere. Jeg er rigtig spændt på den kommende sæson, hvor vi skal spille Division. For min udvikling var det vigtigt med en bestået eksamen og en forlængelse af min kontrakt. Jeg håber på at kunne give drengene rigtig meget i forhold til udviklingen i jagten på deres næste store skridt. Helt personligt hører jeg også hjemme i de her omgivelser – helt tæt på Fremad Amager,” siger MO


STORT tillykke med det flotte resultat og med forlængelsen, MO!