JOHN RANUM ER DYBT IMPONERET EFTER NYT TILTAG

I morges kunne John Ranum komme på banen for første gang med det nye tiltag på AC Amager Academy – morgentræning for de unge talenter.


Med rigtig kort optræk og sen besked til de unge spillere, var der en forventning om 10 tilmeldte til individuel træning tirsdag morgen. Det blev til 16 tilmeldte – men det stoppede ikke der.

Kl. 06:45 i morges stod der hele 31 Akademispillere på kunsten i Sundby!


John Ranum er dybt imponeret over fremmødet og spillernes engagement:


”Med så kort et optræk i forhold til planlægningen af vores nye tiltag med morgentræning, er jeg dybt imponeret over fremmødet. Vi var allerede imponeret over de første 16 tilmeldte på så kort tid. Vi havde aldrig forventet at se 31 spillere i morges,”


”For at komme ind på træningen er jeg positiv overrasket over niveauet fra start. Som det er lige nu, har der været individuel træning af U15, U17 og U19. De var lydhør under hele træningen, og havde en rigtig god tilgang til vores øvelser. Det tegner godt for vores arbejde fremadrettet med de her træningspas om morgenen, og det bliver rigtig godt at få en fast rytme fremover for at bygge på hos spillerne,” siger John Ranum.


Akademichef, Philip Hansen, er ikke mindre imponeret end sin kollega. Det er en del af den overordnede strategi at nå i mål med flere nye tiltag, herunder den individuelle morgentræning med høj kvalitet:


”Ligesom John er jeg virkelig imponeret. Mange gange skal vi tage nogle hurtige beslutninger og arbejde i dobbelttempo for at nå de forskellige ting. Vi har at gøre med 140 spillere på Akademiet, og det kræver rigtig god forberedelse at kunne favne sådan en størrelse. Det her tiltag med den individuelle træning med Ranum gør, vi kan tilbyde spillerne endnu bedre vilkår for at bygge på. Lige nu er der samlet en plan for U15, U17 og U19. Vores mål er at kunne tilbyde de her muligheder for de yngre årgange på samme vilkår, men det kræver tid. Det vi oplevede i morges, er helt sikkert et skridt i den rigtige retning og en rigtig god start for Ranum,” siger Philip Hansen.