KØBENHAVNS HÅNDVÆRKER SERVICE ER NY NETVÆRKSPARTNER

Under landsholdspausen har det ikke stået stille i salgslokalerne hos Fremad Amager. Vores sælger, Simon er vendt retur med et underskrevet stykke papir. Den nye samarbejdspartner er Københavns Håndværker Service.

Indehaver af virksomheden, Nikolaj Karlson, har haft nogle gode snakke om netværket i klubben og mulighederne for eksponering. De ser muligheder i det brede netværk hos klubben, og kan tilbyde håndværkere indenfor flere forskellige områder:

”Hos Københavns Håndværker Service, tilbyder vi håndværkere indenfor alle brancher. Tømrer, murer, maler, el, vvs, men også inde for en lang række af øvrige services som ejendomsservice,

entrepriser osv.

Vi ordner mange forskellige opgaver, og har samlet alle håndværkere på et sted og under et tag. Derfor er der rig mulighed for at få fat i nogle forskellige faggrupper, når vi bliver kontaktet. Vi ønsker at opnå en god eksponering med aftalen, og glæder os til at være en aktiv del af netværket,” siger Nikolaj Karlsson, ejer og indehaver af Københavns Håndværker Service.

Læs mere om virksomheden:

www.kbh-hs.dk

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.