KANAL CAFEEN FORLÆNGER SAMARBEJDET

Det er ikke mere end en måned siden, at hans tre drenge forlængede aftalen i netværket. Nu følger Per Espersen trop med en forlængelse som Mad Partner i Øens Erhvervsnetværk.


Per Espersen og Thomas Sander blev indlemmet i netværket for et år siden, og har derfor haft fornøjelsen af at byde partnerne til bords på deres fantastiske restaurant til arrangement. Den Ama’rkanske familie fortsætter opbakningen til Øen, og de er stadig kendt for den hemmelige opskrift på en specialitet i form af kogt syltet sild.


Opbakningen fortsætter endnu et år, og de føler sig hjemme i ’det dårlige selskab’:


”Vi fortsætter selvfølgelig med vores støtte til Øens hold. Vi har serveret for samarbejdspartnerne i netværket, og vi føler os hjemme. Det er nogle mærkelige tider, og vi glæder os bare til at komme tilbage til kampene med folk på lægterne, og bakke drengene op på banen i Sundby Idrætspark. Ligesom drengene på Allé Kroen, kan vi fortsætte opbakningen til Fremad A,” siger Per Espersen (midt på billedet) og Thomas Sander (tv. på billedet), indehavere af Kanal Cafeen.


Se mere om restauranten:

https://www.kanalcafeen.dk/


Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.