KASPER FISKER STOPPER KARRIEREN MED ØJEBLIKKELIG VIRKNING

Det her er én af de svære beskeder at skulle formidle, og det har været rigtig svært for hovedpersonen selv. Kasper Fisker har tidligere i sin karriere været ramt af en alvorlig knæskade. Den seneste periode har budt på flere undersøgelser i relation til den knæskade, han desværre pådrog sig i perioden som spiller i Brøndby IF. Resultatet af de undersøgelser har været meget negative. Det betyder, at han nu er nødsaget til at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller med øjeblikkelig virkning.


Det var ikke nemt at skulle suge luften helt ind og give besked til trænerstaben og holdkammeraterne på træningsbanen. Der var mange nervøse spændinger, og det var følelsesladet, men det var alligevel med stor lettelse i kroppen at få det delt med andre end familien:


”I det øjeblik jeg stod foran mine holdkammerater og trænerstab, gik det sådan rigtig op for mig. Jeg var nervøs, og det var meget følelsesladet. Til gengæld var jeg lettet over at kunne fortælle det til min kolleger i hverdagen. Men dét at fortælle det til andre end min familie, gjorde de hele meget virkeligt for mig,”


”Nu man ikke længere skal stå op til fodbolden, som har fyldt meget i mit liv de sidste 14 år, kan jeg mærke, det er lidt skræmmende. Jeg har haft min sidste træning, spillet min sidste kamp og står lidt på bar bund. På trods af det er lidt skræmmende, er det dejligt at kunne følge de oplysninger, jeg har fået mht. mit helbred. Det er den eneste vej og den rigtige beslutning,”


”Jeg kommer til at savne tilværelsen som professionel fodboldspiller, som er det bedste job, jeg kan forestille mig. Uanset hvad jeg skal lave fremover, vil det aldrig kunne toppe det. Jeg vil gerne takke Fremad Amager, der tog mig ind, og gav mig chancen. Det var for mig et perfekt match, som jeg glædede mig til at blive en del af. Jeg er ked af, jeg aldrig fik chancen for at opleve et festligt Sundby Idrætspark som spiller, grundet den store indvirkning fra Covid-19. Er også ked af, jeg ikke kunne leve op til mine egne forventninger, i forhold hvad jeg selv bidrog med,”


”Nu kan jeg ånde lettet op, realisere hvad der er sket og fokusere på, hvad der så skal ske herfra,” slutter Kasper Fisker.


Sportschef Gaxe har haft flere samtaler med Fisker omkring hans helbred, og har haft stor respekt for beslutningen:


”Vi er selvfølgelig kede af at Kasper har være nødsaget til at træffe en rigtig svær beslutning om at stoppe hans karriere. Vi har løbende talt sammen omkring hans forløb og de smerter, han har haft. Årsagen til beslutningen er truffet ud fra et helbredhedsmæssigt syn, og det har begge parter haft stor respekt for. Alt handler ikke om fodbold. Det kræver meget at kunne være med på 1. Divisionsniveau, og kroppen skal kunne samarbejde med den mentale tilgang. Vi vil gerne takke Kasper for hans engagement og indsats i klubben, og ønsker ham alt godt fremover,” siger Gaxe.


Tak for indsatsen og dit engagement i klubben – alt det bedste i din retning, Fisker!