”KRITTE” ER KLAR TIL EN STOR FIGHT

Vores nye mand i nr. 14, Hans Christian ”Kritte” Bonnesen fik i forrige runde debut for Øens hold. Det blev til de første officielle spilleminutter – også endda mod hans tidligere klub. Ikke desto mindre, står han med den helt rigtige følelse i kroppen som Fremad-spiller siden hans trøjebyt pr. 01. juli i år.


I morgen kl. 13:30 hedder det Sundby Idrætspark i sæsonens første hjemmekamp mod AC Horsens:


”Stemningen, sammenholdet og det her miljø er fantastisk for en spiller som mig. Jeg er kommet et sted hen, hvor der højt til loftet med mange passionerede mennesker. Det er ret tydeligt, vi alle brænder for at lykkedes som gruppe. Allerede i min debut kunne jeg mærke den helt rigtige følelse i kroppen, og alle var indstillet på at arbejde for hinanden. Det var lidt specielt at starte mod min tidligere klub, men det var hurtigt glemt, og jeg havde fuldt fokus på mine opgaver. Det engagement skal vi tage med ind til kampen i morgen, og give den alt, den kan trække for os selv og for fansene,”


”Jeg glæder mig helt vildt til at spille foran fansene hjemme i Sundby. Det er vigtigt med deres opbakning, og de kan hjælpe os med at tryne Horsens ned. Jeg husker selv, hvordan det var som gæst i Sundby Idrætspark som Helsingør-spiller i efteråret sidste år, og det var med til at presse modstanderen. Der er ingen tvivl om, at vi har brug for fansenes opbakning til kampen i morgen, så vi får dét ekstra stød i duellerne på banen. Det bliver en fed kamp at starte hjemme med, og det bliver én stor fight,” siger ”Kritte”.


Få titlen som "Fremad Amager sæsonkortholder"

https://shop.fremadamagerelite.dk/kampe/FA-ACH-31-07-21


Eller:


Køb billet til kampen:

https://shop.fremadamagerelite.dk/S%C3%A6sonkort


Vi ses i Sundby!