LØVENKRANDS: BILLEDET FORTÆLLER ALT OM SAMMENHOLDET I TRUPPEN

I morgen aften skal vi på den igen efter nogle dages pause siden sejren i lørdags. Det er første gang i et par uger, at vi går fri af midtugekampe.


Derfor har der været god tid til at følge op på sejren mod HB Køge:


”Billedet i sig selv fortæller meget godt, hvordan truppen har løst opgaverne i den her træningsuge. Stemningen var også god før HB Køge kampen på trods af et ærgerligt nederlag i Lyngby. Men når det så er sagt, så er sejre med til at styrke dét, vi forbereder på banen. Vi vil alle sammen hinanden det bedste, og det kunne man se i seneste kamp. Billedet fortæller alt om sammenholdet i truppen,”


”Det vi har arbejdet på i knap to måneder, er efterhånden ved at være kørt ind blandt spillerne. Spilopbygningen, vores presspil, den defensive struktur og skarpheden var gennemført i lørdags. En sejr og rent bur er det bedste, man kan få med fra en kamp, og det giver os et godt afsæt til kampen i morgen,”


”Det bliver en svær kamp mod en dygtig modstander, der er kommet godt fra start. Vi er indstillet på at få et godt resultat med fra Fredericia, og er realistiske omkring vores muligheder på den sidste tredjedel. Nu skal vi holde fast i det gode flow med præstationerne mod Lyngby og HB Køge. Vi kommer ikke til Fredericia for at stille os ned på egen bane,” slutter Løvenkrands.


Se kampen på Viaplay fra kampstart kl. 18:30 – Fremad Twitteren dækker opgøret!