LØVENKRANDS: SAMLET SET EN FREMRAGENDE AFTEN

Efter slutfløjt fredag aften mod Nykøbing FC lunede de tre point gevaldigt – det betød samtidig at vi fik den tredje sejr ud af de seneste fire kampe. Cheftræner Løvenkrands var især imponeret over støjniveauet fra begge langsider:


”Man skal aldrig undervurdere den larm, der kommer fra lægterne under en kamp. Den var afgørende for de ekstra meter, som spillerne jagter på banen. Da vi nåede frem mod tillægstiden, vendte jeg mig om en gang eller to bare for at nyde synet og lyden. Det føltes som om, vi havde flere tusinde fans i ryggen. Det var samlet set en fremragende aften,” siger Løvenkrands.


Cheftræneren har de seneste kampe set mere intenst spil, bedre håndtering på bolden og taktisk fremgang over et helt kampforløb:


”Vi var lidt heldige med det første mål, der blev rettet af. Omvendt var vi ikke heldige med opspillet til det første mål. Vi fik kombineret fire afleveringer via fire spillere, hvorefter Palm sparkede den i nettet. Det var et rigtig godt mål, vi fik scoret, selvom den blev rettet af ved afslutningen. Vores andet mål kommer ud fra detaljeret arbejde af Jesper C, der har ansvaret for dødboldene, og han havde set rigtigt. Frisparkskombinationen og scoringen fra Mlynikowski var udført lige efter bogen. Man kunne mærke lettelsen blandt spillerne, da Haren serverer en suveræn aflevering til Momo, der køligt driblede forbi målmanden med scoringen til 3-1. Her kunne man specielt også mærke gejsten fra fansene, der kunne se de tre point på vej i vores retning,” lyder det fra cheftræneren.


Lørdag kl. 13:00 gælder det så Esbjerg FB på udebane, som normalt har været et rigtig svært sted at spille som udebanehold – der er sket usædvanligt mange ting både på- og udenfor banen hos morgendagens modstander, og derfor er det svært at forudsige, hvad hjemmeholdet bringer:


”Der er sket mange ting i den klub de seneste par måneder, og det er også et helt nyt hold. De fik deres første sejr i forrige weekend mod Hobro på en sen scoring, og det gør noget ved selvtilliden med sådan en afgørende sekvens. Men som jeg sagde tidligere, har vi haft en opadgående kurve både med point og indsats, og vi kommer med stor tro på os selv. Det bliver et tæt opgør i Esbjerg,” siger Løvenkrands.


Brormand til Peter Løvenkrands, er Tommy Løvenkrands, der har en fortid som spiller i Esbjerg FB. Han har da også leveret en besked eller to:


”Det bliver også et opgør på familiefronten, da min bror har spillet for Esbjerg FB. Han har set mange af deres kampe, og har da også givet noget information videre. I morgen er jeg dog sikker på, han holder med Fremad Amager,” slutter Løvenkrands med et smil.


Lørdagens kamp på udebane er TV-kamp, og kan følges fra kl. 12:30 med optakt på TV3 Sport. Der er kampstart kl. 13:00.