LØVENKRANDS: TYDELIG FREMGANG I SPILLET

Superliga-nedrykkerne fra Lyngby dukkede os med et 2-0 nederlag i den sidste træningskamp, inden det går løs på fredag i Helsingør.

For cheftræner Løvenkrands var der tydelig fremgang at spore ud fra de første to træningskampe, og han er stolt over præstationen i de første 60 minutter:


”Jeg er pisse stolt af drengene i de første 60 minutter af dagens kamp. Det er ikke tit, man kan sige det efter et nederlag. Vi er kommet rigtig langt med vores udtryk og spil på banen. Der er mange relationer, der har skulle sammensættes, og den fremgang kunne vi se i dagens kamp. Jeg må også give drengene, at de har arbejdet stenhårdt de sidste tre uger, og det har hjulpet os med at finde endnu hurtigere på plads på banen,” siger cheftræneren og fortsætter.


”Vi mangler et par spillere i dag, og alligevel spiller vi godt op mod en nedrykker fra landets bedste række, der utvivlsomt har spillere, der stadig kan optræde i Superligaen. I perioder af kampen formår vi at spille forbi deres pres helt ned fra Funch. Der gemmer sig også nogle gode individuelle præstationer, som er nødvendige for at kunne løfte holdet generelt. Vi er uheldige med to individuelle fejl og et brændt straffespark, og resultatet kunne have været anderledes i dag. Respekt til Lyngby, der holder tempoet højt i 90 minutter,”


”Når dét er sagt, så er vi klar til at holde os fuldt fokuseret på sæsonåbneren fredag aften. Spillerne stempler ind de rigtige steder i kampen, og går aggressivt til værks med højt pres. Det er den fodbold, vi gerne vil spille, og nu skal vi fortsætte den gode udvikling. Fredag gælder det for alvor, når sæsonen starter, og jeg er sikker på, vi står klar med ild i øjnene fredag aften kl. 19:00,” slutter Løvenkrands