LEJEAFTALER TIL TO UNGE GHANESISKE SPILLERE

Det er ikke første gang, vi indgår en aftale med spillere fra Cheetah FC, Ghana. Ebenezer Adade (tv. på billedet) og Francis Agoanyah Danso (th. på billedet) har fået en aftale på plads om en lejeaftale, der løber sæsonen ud. Aftalen blev indgået allerede i sommeren 2020, men Covid-19 situationen gav nogle udfordringer i forhold til at få papirerne på plads.


De to unge drenge kommer fra samme akademi som Toku, Emmanuel Bio og David Martin. Der er tale om to spillere til den defensive ende, og de får nu et halvt år til at vise sig frem hos Fremad Amager.

Allan Ravn ser frem til at have dem ombord:


”Vi har haft et godt samarbejde med Cheetah FC i Ghana siden starten på projektet, og har fået nogle spændende spillere ind i truppen fra deres klub. Francis og Adade får nu muligheden for at vise sig frem i foråret med en lejeaftale i klubben,” udtaler Allan Ravn.


Francis er centerforsvar, og med sine 186cm har han gode evner i luftduellerne. Selv er den 18-årige højrebenet forsvarsspiller glad for duellerne mod modspillere, og håber at blive endnu stærkere under sit ophold:


”Det er et stort skridt for mig at kunne flytte til Amager og jagte drømmen om en fast kontrakt i klubben. Jeg skal lige vænne mig lidt til kulden i Danmark, men så må der arbejdes lidt hårdere til træning. Jeg er meget taknemmelig for at få chancen i Fremad Amager, og det vil jeg tilbagebetale med hårdt arbejde. Duellerne på banen er min stærke side, og jeg ser frem til at fokusere på min udvikling som spiller,” siger Francis


Der er en hel del fart i støvlerne hos den 18-årige Adade, der indtil nu har tørnet ud som højreback. Den helt store glæde ved spillet for Adade er de offensive omstillinger, hvor han kan bruge sin fart langs sidelinjen:


”Det er fantastisk at komme til Amager. Vi hører kun gode ting fra de andre spillere, der selv tog springet fra Ghana. Jeg glæder mig mest af alt til at bruge hver eneste dag på træningsbanen. Det er en rigtig stor chance for mig, og det er fantastisk at være i gang. Jeg ved, den rigtige indstilling er vigtigt for at kunne blive bedre som spiller,” siger Adade.


Velkommen til Ama’r, drenge!