MATCHDAY - SUNDBY KALDER

Vi spiller i dag sæsonens anden hjemmekamp og skal i kamp fire mode Jammerbugt FC i Sundby Idrætspark. Dagens udehold har sat kurs mod Øen på en rigtig lang tur, og den tur skal føles tre gange længere hjem. Der skal tre point på kontoen, når Fremad-drengene har rundet de 90 minutter + det løse.


Cheftræner Peter Løvenkrands har kun én ting at forholde sig til:


"Vi har talt om de fejl, vi laver, som har haft lidt for stor betydning i de første tre opgør. Der er mange, der ikke kan se, hvad der sker på træningsbanen, og de ting skal vi vise i kamp. Det høje tempo, det sikre spil på bolden, og aggressivt pres, når bolden skal erobres. Vi har en kamp i dag, hvor vi skal styre begivenhederne fra start til slut. Vi har brug for dele af det held og skarphed, som vi ikke har haft med os endnu,"


"På trods af modstanderen forleden i Pokalturneringen, så betyder enhver sejr noget i en trup. Der kommer en helt anden ro på, og en større sult efter at fortsætte derfra. Vores mentalitet skal være stærkere, og vi skal kunne hive hinanden op med masser af lyd og fight, når tingene ikke går vores vej. Vi er godt forberedt, og jeg forholder mig kun til dét, vi har til dagligt, Vi er en gruppe, der skal lykkedes, og der er masser af potentiale på det her hold. I dag skal vi vise hvordan, det kommer til udtryk," slutter Løvenkrands.


Køb billetten til opgøret i Sundby her - der er kampstart kl. 15:00:

https://shop.fremadamagerelite.dk/kampe/FA-JFC-14-08-21