MATTSSON INDEN SØNDAGENS OPGØR

Vi har talt med cheftræner Mattsson inden morgendagens opgør kl. 13:00 i Sundby. Én af vores direkte konkurrenter til at sikre en placering i top-6 kommer på besøg.


For lidt mere end et år siden var FC Fredericia også på besøg på Ama'r, hvilket var den seneste kamp før covid-19 spolerede festlighederne med fans på lægterne i Sundby Idrætspark. Her sejrede Fremad med en flot start på foråret efter en 4-2 sejr.


I morgen er det den andensidste kamp i grundspillet, inden fredag aften byder på et opgør i Silkeborg.

Mattsson glæder sig helt vildt til et opgør mod FC Fredericia:


”Det er et godt hold, der kommer på besøg. Vi er heldigvis hjemme på vores egen bane igen, og har mulighed for at sikre en plads i top seks allerede i morgen. Det havde vi ikke umiddelbart forventet, da der også venter en kamp på fredag. Det er de her kampe, man elsker at spille i en tæt 1. Division,”


”Jeg glæder mig helt vildt til kampen i morgen – det samme gør spillerne. Vores udtryk skal være tydeligt på vores hjemmebane i Sundby. Jeg forventer en indstilling med fokus på spillet frem i banen, og der skal masser af aggressivitet til i duellerne og i vores genpres. Det kræver en masse hårdt arbejde, og det er drengene meget opsatte på. Vi er klar til endnu en vigtig duel i Divisionen,” siger Joakim Mattsson.


Kampen kan følges via Fremad Twitteren fra kampstart kl. 13:00 – den kan også streames på Viaplay.