MATTSSON VIL SE AGGRESSIONEN KOMME TIL UDTRYK

Vi står overfor nordjysk modstand i Sundby søndag eftermiddag. Hobro IK kommer til Øen, og skal hente ind på holdene i top-6.

Cheftræner Mattsson glæder sig til kampen, hvor han forventer at se sit drengene arbejde hårdt for hinanden:


”Vi står overfor en anden type modstander end i de to foregående kampe mod Skive og Hvidovre. De spiller på en anden måde, som egentlig passer os fint. Det er ikke til at sige med sikkerhed, hvad vi kan forvente efter afskeden med deres cheftræner. Alt andet lige har de en trup, der er dygtige på standardsituationer, og det er vi forberedt på. Vores styrke skal vise sig i det åbne spil, og kampen bliver en god udfordring for os,”


”Vores spillestil passer fint til den her type kamp, der venter os. Vi skal være stærke på bolden på egen bane. Humøret er rigtig højt blandt spillerne efter de to vigtige sejre mod Skive og Hvidovre. Det er et hold, der vil arbejde hårdt for hinanden, og det kræver vi, at se fra dem i hver kamp. Lige præcis den indstilling er vigtig, når du møder et hold som Hobro i deres nuværende situation. De har ikke haft tur i den, men har en stærk trup. Vores aggression skal komme til udtryk, når bolden ruller ved startfløjtet,” siger Joakim Mattsson.


Husk at kampen kan følges via Fremad Twitteren eller på Viaplay kl. 15:00 i morgen eftermiddag!