NÆSTVED HENTER DANNE – FAST SPILLETID VAR HØJ PRIORITET

Det har været lidt trængt med spilletid efter Jacob Pryts kom til klubben. Danne fik tilladelse til at se sig om efter andre muligheder i dette transfervindue. Han har derfor haft nogle samtaler med Næstved Boldklub omkring et potentielt skifte.


Henover weekenden er en aftale så kommet på plads, og i første omgang er der tale om en lejeaftale for resten af sæsonen. Danne har derudover underskrevet en forhåndsaftale, der er gældende fra 1. juli 2021. Derfor er han Næstved-spiller pr. dags dato og nogle sæsoner frem.

Han har derfor taget afsked med holdet og trænerstaben, og er på vej til første træningspas i sin nye klub.


For Gaxe har det været vigtigt at lytte til prioriteterne, og finde frem til det rigtige valg i fællesskab:


”Danne havde allerede tidligt i transfervinduet antydet at spilletid var det vigtigste for ham. Det har vi fuld forståelse overfor, eftersom Pryts er førstemålmand. Danne selv har haft et ønske om at vi sammen kunne lande en aftale hos en klub, der kunne give ham den spilletid. Han har tjent klubben rigtig godt i flere sæsoner, og Næstved havde meldt sig på banen for at overtage ham allerede nu. Vi takker Danne for den store indsats i klubben, og ønsker ham god vind i Næstved,” siger Gaxe.


Danne opnåede i efteråret en plads i klub-100 i Fremad Amager, og kan tage afsked med 106 kampe på sit CV i Fremad. Det er blevet til tre og et halvt år siden sin ankomst fra AC Horsens.

Det er derfor også et vemodigt farvel til klubben:


”Det har været en kæmpe ære at spille for Fremad. Jeg er utrolig stolt af at have spillet 100 kampe, og jeg er meget glad for at min afslutning i Sundby var en pokalsejr over Brøndby. Jeg glæder mig til at møde fansene på tribunerne i fremtiden.

Jeg har stået i Sundby som barn og drømt om at spille derinde, og jeg kan ærligt og ydmygt sige, jeg altid har gjort mit bedste. Held og lykke fremover,” siger Danne.


Tusind tak for indsatsen, Danne – god vind med opholdet i Næstved!