OLE’S SIDSTE FREMAD-ØNSKE

Vi må desværre meddele at en stor klubmand ikke længere er iblandt os. Søndag aften sov Ole Vadmand stille ind efter han tidligere på året blev ramt af en ondartet cancer.

Ole har i utallige år været en stor og vigtig del af fodboldklubben, BK Fremad Amager.

Han har derudover været tæt på Fremad Amager Elite i en årrække, hvor han har delt små som store historier. Alt sammen for at give et billede af hvilket miljø og hvilken klub, vi alle er en del af.

Specielt i foråret 2020 da covid-19 nedlukningen ramte Danmark, kunne Ole Vadmand og Michael Larsen (PR-ansvarlig, Fremad Amager) begive sig ud på en historisk Fremad-rejse med mange forskellige tilbageblik. Alt dette for at dele ud af den fantastiske 100-års jubilæumsbog, hvor Ole var ansvarlig for det redaktionelle indhold.

Ole har trods sygdom arbejdet på at færdiggøre endnu et kapitel til Fremad Amagers historie.

Fødselsdagsartikel: ”Humlebien flyver videre: en skitse til Fremad Amagers historie i tiåret efter 100 årsjubilæet.

BK Fremad Amager og Fremad Amager Elite vil sammen arbejde videre på at få denne skitse samlet grafisk og derefter udgive den – ligesom Ole ønskede det.

Vi vil til søndagens kamp mod HB Køge afholde et minuts stilhed.

Tak for at lægge så stort et arbejde i at værne om klubbens historie og inspirerer os med vejledning om Fremad-livet. Vi sender de varmeste tanker til familien. Hvil i fred.