SOULAS EFTER KOLDING

”Vi er meget skuffet. Jeg troede, vi havde sejren i hånden, og havde kontrol over kampen. Så får de plads på midten til et langskud, og i overtiden får de udlignet. Vi skulle have holdt nullet og hevet sejren med hjem. I stedet for står vi med en skuffende pointdeling,”


”Vi får gode chancer undervejs i begge halvlege. Det lignede den helt store forløsning for vores vedkommende med en sen scoring fra Munksgaard. I 2. halvleg virker det selvfølgelig nødvendigt at kunne presse dem i bund med en mand i overtal, og vi havde også mulighederne for at lukke opgøret. På deres mål i overtiden tillader vi for meget plads på midten. Det er ikke godt nok,”


”Det er ikke umuligt at vinde de her kampe, og det er ærgerligt, for vi viser den rette attitude på banen, og kæmper for hinanden. Vi spiller en god kamp mod Kolding ligesom forrige mod Viborg. Men igen formår vi ikke at holde nullet, og vi formår heller ikke at få scoret nok mål i den anden ende. Så vinder man ikke kampene. Det siger sig selv. Vi skal ikke tabe hovedet, men vi skal stå sammen her. Vi har to kampe tilbage i år, og nu skal vi rette fokus på at slutte godt af,” siger Maxime Soulas.
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk