SOULAS ER SOLGT TIL SUPERLIGA-KLUB

Efter lige præcis 12 måneder på Ama’r, kan Maxime Soulas nu fortsætte karrieren i den bedste række i Danmark. Sønderjyske er destinationen, og med 10 måneder tilbage af kontrakten hos Fremad Amager, er han nu solgt til klubben fra Haderslev.

Omvendt, har vi hentet en spiller ind den anden vej. I går aftes fik Pierre Kanstrup hans debut, der er lejet for resten af sæsonen.


Interessen fra Sønderjyske blev intensiveret mod slutningen af denne måned og efter forhandling mellem alle tre parter, nåede Soulas og Fremad til enighed med klubben, som franskmanden scorede i mod tidligere på året i Sydbank Pokalen.


Økonomisk stabilitet er en væsentlig del af målsætningen for sæsonen, og derfor skal der også sælges spillere i transfervinduerne. I det her tilfælde med et salg af en spiller, der endte ud i en god aftale om både en transfer af Soulas og en lejeaftale med Kanstrup:


”Max havde 10 måneder tilbage af hans kontrakt, og I Fremad Amager skal der sælges spillere. Vi har haft en god dialog med Sønderjyske omkring sammensætningen af den her transfer, og det er et rigtig fint salg for os. Med et nyt setup og nogle spændende ambitioner i Haderslev, kommer han til en Superliga-klub, som vi ikke ville stå i vejen for. Udover salget af Max, er vi også sat ind i en ny virkelighed med at sigte efter økonomisk stabilitet. Det gælder både i forhold til transfers og det som frigives via spillernes kontraktvilkår. Vi er glade både på vores og Max’ vegne med aftalen. Vi ønsker ham alt held og lykke med de nye udfordringer” siger Gaxe.


Omkring halvanden time før kick-off fredag aften, kunne vi præsentere en forstærkning til bagkæden, som kommer den anden vej fra Sønderjyske.

Fremad Amager havde Pierre Kanstrup som en stor prioritet inden lukningen af dette transfervindue, og derfor blev der også sammensat en lejeaftale med den rutinerede centerforsvarer for resten af indeværende sæson:


”I det øjeblik vi fik besked om at Pierre skulle forlade Sønderjyske, blev han en rigtig vigtig prioritet for os. Vi har et ungt hold, der har brug for rutinerede kræfter til at hjælpe de yngre spillere med udviklingen. Pierre er et perfekt eksempel på en spiller, der kan bidrage med stor erfaring fra mere end 200 Superliga-kampe, hvor mange af dem, har været i rollen som én af lederne på de forskellige hold. Han går forrest, og kæmper med alt, han har. Vi glæder os meget over at have ham på plads i truppen for den kommende sæson,” slutter Gaxe.


Tak for indsatsen i Fremad, Max – god vind med opholdet i Haderslev!


Og til dig Pierre – endnu en gang velkommen på Ama’r!