STOR KLUBMAND TRAPPER NED

På normalvis når vi siger på gensyn, er det oftest spillere eller personer, der er en del af trænerstaben.

I det her tilfælde skal vi sige på gensyn til en loyal, hårdtarbejdende og ekstremt god ambassadør for fodboldklubben, Fremad Amager.

Formand hos de Blå/Hvide Engle, Brian Nielsen (th), har efter 12 år valgt at give stafetten videre til næstformand, Steen Sørensen (tv).


Brian har igennem mange år været ansvarlig for de herlige hårdtarbejdende frivillige kræfter i Sundby Idrætspark, hvilket har virket som en smal sag, når man har mærket entusiasmen og det altid positive sind. Det er blot én ud af rigtig mange arbejdsopgaver, Brian har beskæftiget sig med omkring samarbejdet med Fremad Amager. Derudover har han som formand opbygget en stor medlemsskare i samarbejde med de andre medlemmer i De Blå/Hvide Engle. Brian fortsætter i bestyrelsen indtil den ordinære generalforsamling i september.


Allan Ravn har sat ord på:


”Først og fremmest er jeg rigtig ærgerlig over at skulle sige ’på gensyn’ til Brian som formand. Når Sundby åbner igen, kan han fremover komme til kampstart, nyde en kold og følge holdet fra tribunen. Brian har igennem mange år ydet en fantastisk indsats som klubmand og som ambassadør for Fremad Amager. Han er meget vellidt, altid positivt stemt og en fantastisk medspiller til helheden omkring Fremad Amager som klub. Jeg har stor respekt for de personer, der yder en indsats for vores klub, og Brian kan efter 12 år som formand, være rigtig godt tilfreds med det, han har ydet.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Steen, der allerede har været en stor del af samarbejdet,” siger Allan Ravn.


Der skal lyde meget mere end en stor tak til Brian for et fabelagtigt samarbejde – vi glæder os til at se dig i Sundby Idrætspark klædt i Fremad-farverne.

Steen har allerede været en tæt del af samarbejdet med Fremad Amager, og vi glæder os til et rigtig godt samarbejde.


TAK BRIAN!