STOR OFFENSIV FORSTÆRKNING TIL AKADEMIET – NY ANGREBSTRÆNER

Han lynede boldene i kassen i den hvide FCK-trøje fra 2008 til 2012, og han skal nu hjælpe de helt unge håbefulde AC Amager-talenter med at udvikle deres kompetencer foran mål.

César Santin tilknyttes som angrebstræner, og han kommer med erfaring fra flere internationale ophold i fodboldverdenen. I hans tid i FCK scorede brasilianeren 84 mål i 220 kampe.


Akademichef, Philip Hansen, er stolt over at kunne tiltrække César som individuel træner, og er sikker på at han kan bidrage til udviklingen med hans store erfaring fra egen klubkarriere:


”Vi er altid opmærksomme på, hvordan vi kan udvikle Akademiet og alt det omkringliggende. Efter nogle samtaler med César i forhold til en rolle hos AC Amager Academy, fandt vi frem til en rigtig god model for vores talenter og ikke mindst ham selv. Han kommer med en rigtig stor erfaring fra professionel fodbold, og havde styr på, hvor målet stod. Vi er overbevist om at han kan hjælpe med at tilføre nogle fremskridt for vores spillere. Han er derudover rigtig ærgerrig efter selv at lære mere i trænerfaget, og udvikling vitalt for alle ansatte hos os. På Akademiet skal både spillere, trænere og ledere være opsat på at udvikle kompetencerne. Et stort velkommen til César,”.


Rollen som angrebstræner bliver med fokus på årgangene U13, U14 og U15.


Velkommen på Ama’r, César!