THOR LANGE HÅBER PÅ ÅBNE VINDUER OG DØRE PÅ ØEN – BRØLENE SKAL KUNNE HØRES I SUNDBY

Måske vi får både salsa-trin og jubel at se fra Thor Lange i aften, der var vant til at sprinte ud til 'Sunny Side' efter mål til Fremad. I aften må han og holdkammeraterne sprinte hen til kameraerne og juble direkte ind i linsen!


Han og drengene er tændte og parat til pokalkvartfinale:


”Det bliver sindssygt fedt endelig at komme ordentlig i gang. Opstarten virker altid rigtig lang, og man venter på at kunne give den fuld power i kampe af større betydning. At så vi får lov at starte med en pokalkvartfinale mod Sønderjyske som årets første kamp, får adrenalinen til at tæske afsted i kroppen,”


”For mit eget vedkommende bliver det rigtig dejligt at få mit Fremad-comeback i sådan en speciel kamp. Det bliver desværre uden en suveræn opbakning fra fansene i Sundby Idrætspark, men jeg er sikker på, at de klar hjemme fra stuerne. Jeg håber, vinduer og døre åbnes på Øen, så vi kan hører tilråb og brøl fra fansene hele kampen igennem,”


”Vi er parate til det her brag, og har glædet os længe. Vi har stor tro på tingene og hinanden i det her omklædningsrum, og vi er klar til at skabe endnu en overraskelse i pokalturneringen. Så tune’ ind på DR1 i aften kl. 18:00 og følg årets første kamp. Og husk at få åbnet vinduer og døre, så vi kan høre jer helt ind på banen i Sundby” slutter Thor Lange.


Husk at I kan følge dagens opgør med optakt allerede fra kl. 17:45 på DR1 – et kvarter senere løber drengene på banen til pokalbraget mod Sønderjyske.


FORZA FREMAD!