TIDLIGERE FREMAD-SPILLER I ”100-KLUBBEN” ER NY NETVÆRKSPARTNER VIA CPH CARS

Vi taler her om en tidligere Fremad-spiller, der er optaget i ”100-klubben” efter at have opnået 125 kampe på førsteholdet i perioden 1986-1992.

Som man kan se på dette holdbillede fra Sindings' hold i 1988, sidder Brian Thomsen på forreste række med målmandshandskerne i hånden. I øvrigt er dét holdbillede fra en kamp, hvor Fremad vandt ”slaget om Amager” efter flere år i skyggen af Kastrup.

I dag er han virksomhedsejer, og har sat underskrift på en anden type kontrakt. CPH Cars i Kastrup er ny samarbejdspartner.

”Ikke overraskende har jeg en stor kærlighed for Fremad Amager efter de mange kampe på klubbens førstehold. Jeg har fulgt med på tæt hold efter min aktive karriere, og udefra har jeg set et spændende projekt – det er vi nu blevet en del af, og vi er glade for at støtte op lokalt og om Øens fodboldhold. Vi laver alt indenfor salg og leasing af biler, og har vores eget autoværksted. Det bliver spændende at komme lidt tættere ind omkring klubben igen,” siger Brian Thomsen (th. på billedet via præsentationen som ny samarbejdspartner), indehaver af CPH Cars.

Læs mere her:

https://www.cphcars.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager