TIMUR DAGUEV TAKKER AF - VIL JAGTE DRØMMEN

Fremads assistenttræner har mod slutningen af efterårssæsonen været i dialog med ledelsen om sin situation i klubben. Han har et ønske om at jagte drømmen som cheftræner, og har derfor valgt at stoppe i klubben.


Timur tog afsked med stab, spillere og administration ved afslutningen mandag middag, inden alle kunne rejse på en noget kortere juleferie end normalt.

Den 30-årige russiske assistenttræner kom til Øens hold i juni 2018, hvor han blev indlemmet i trænerstaben som bindeled mellem den danske trænerstab og de udenlandske spillere i klubben. Kort tid efter overtog han posten som Sportschef, og fortsatte på den post til sommeren 2019.

Målet og ambitionen for Timur var at søge mod trænergerningen, og han overgik derfor til en rolle som assistenttræner i klubben fra sommeren 2019.


Det er blevet til to og et halvt år på Ama’r, og det er en vemodig afsked for Timur:


”Jeg kom til den her klub med et håb om at blive en del af en god udvikling – både for klubbens potentiale og for mit eget vedkommende. Jeg tør godt sige, at begge ting er gået i den rigtige retning. Det har været en helt speciel tid.

Det har været en fantastisk periode i klubben med store oplevelser – senest med et rigtig stort resultat mod ét af landets bedste fodboldhold,”


”For spillerne, administrationen og fansene kan jeg kun takke jer fra hjertet. Jeg har altid følt mig hjemme, og set fodboldklubben som min danske familie. Jeg er gået på arbejde hver eneste dag med godt humør og med et ønske om at arbejde hårdt på træningsbanen. Jeg vil også gerne takke ejerne for deres opbakning,”


”Cheftræner, Valli, har været en stor del af den udvikling, jeg har gennemgået. Jeg kom på plads i trænerrollen uden den store erfaring, og skulle begynde min rejse, hvor jeg primært havde min erfaring på scouting-området. Jeg er meget taknemmelig for den læring, han har givet mig som træner og som menneske. Vi har fået et tæt venskab udenfor banen, og jeg ønsker ham og holdet alt det bedste fremover,” slutter Timur Daguev.


Direktør, Allan Ravn, takker Timur for en dedikeret og professionel indsats:


”Timur kan godt forlade klubben med ret ryg. Han har arbejdet dedikeret med de mål, vi sætter op i klubben. Den rolle Timur har været i, kræver meget fokus og overblik. Det handler om at finde den rette balance i et omklædningsrum, når man både taber og vinder kampe. Vi har fuld forståelse for hans ønske om at gå andre veje for at komme ind i en rolle som cheftræner. Vi ønsker Timur held og lykke med de kommende udfordringer,” siger Allan Ravn.


Tak for et stort stykke arbejde i Fremad og god vind med de kommende udfordringer, Timur!