TOKU SKIFTER PÅ LEJEAFTALE TIL BOTEV PLOVDIV

I størstedelen af transfervinduet i januar har der været henvendelser på Emmanuel Toku, der har været imponerende på banen siden sin ankomst i sommeren 2019. Der blev ventet længe på at træffe en beslutning omkring ghaneserens fremtid, og derfor tog man også hele transfervinduet med i januar, inden der blev truffet en beslutning om fremtiden.


Det har hele tiden været hensigten at sende Toku videre til den næste hylde i sin karriere. De konkrete tilbud der kom i transfervinduet, var dog ikke oppe i den økonomiske ende, klubben ønskede at sælge for.

Derfor har Fremad valgt at lade Toku skifte på en lejeaftale til Botev Plovdiv for at få lagt de ekstra lag på i hans udvikling, han vil have gavn af. Lejeaftalen er gældende for halvandet år:


”Der var meget interesse for Toku i januar, og det har der været længe. Han er en ung talentfuld spiller, der har været i rivende udvikling. Der har været nogle tilbud fra forskellige klubber i januar måned, og de bud har vi kigget konkret på. Når en spiller skal sælges, skal der kompenseres for hans evner og potentielle udvikling. De bud vi har fået, har ikke ramt den pris, vi mener, han er værd.

Som det er lige nu, skal han have muligheden for at bygge et ekstra lag på i den bedste række i Bulgarien på en lejeaftale gældende til sommer 2022,” siger Gaxe.


Vi ønsker Toku alt det bedste med opholdet sydpå!