TOKU-TIME OG HURTIGE FØDDER

Uden at bruge for store ord, kan vi godt slå fast at Emmanuel Toku og hans spil har taget fart. Den kun 20-årige ghaneser har fundet sin plads på banen som fast mand i start 11’eren, og har brilleret flere gange i sæsonen.

Det hårde arbejde med at forbedre enkelte af hans færdigheder, kan han mærke i højere grad i denne sæson:

”Jeg har arbejdet hårdt for at nå min faste rolle i start 11’eren. Der hvor jeg specielt har forbedret mig under kampene er via afleveringerne, vendingerne i de hurtige omstillinger og rent angrebsmæssigt. På den måde har jeg hjulpet holdet med både oplæg og mål. Sådan som min rolle er skruet sammen, gør at jeg får det optimale ud af mine evner under kampene. Jeg har længe villet bidrage til at blive mere kampafgørende, og det er lykkedes her i starten af sæsonen”

”Allerede da jeg kom til klubben, vidste jeg hvilke mål, jeg selv skulle indfri. Jeg har store ambitioner for fremtiden, og jeg vil gøre alt jeg kan for at bidrage til udviklingen i klubben. For mig handler det bare om at arbejde endnu hårdere for at blive bedre. Klubben har givet mig forudsætningerne til at blive bedre, og det er jeg meget taknemmelig for,”

”Mit kendskab til klubben var ikke stort, da jeg kom hertil. Jeg har lært meget i min tid i klubben, og har været glad for at spille fodbold hver eneste dag. Efter vores forbedringer i de seneste sæsoner, er glæden kun endnu større ved at spille i klubben. Vi har fået en rigtig god start i den her sæson, og der venter en svær opgave mod Viborg. I morgen får vi endnu en chance til at få nedlagt vores sværeste modstander rent statistisk, og det bliver en spændende kamp,” slutter Emmanuel Toku

Kampen mod Viborg fredag aften kan I se på TV3 Sport, hvor der er kampstart kl. 18:00.