TRE FREMAD-SPILLERE SKAL TIL PLOVDIV

Udover afskeden med Valli som cheftræner og Christian Tiritiello, skal vi tage afsked med tre af spillerne. Mario Mladenovski, Réda Rabeï og Kevin Höög-Jansson er netop blevet præsenteret på et pressemøde i Botev Plovdiv. De tre spillere rejste med den tidligere cheftræner til Bulgarien tidligere på ugen, og skulle forhandle deres personlige vilkår på plads.


Rabeï, der har brilleret flere gange i Sundby, tager afsked med Fremad efter halvandet år i klubben. Forsvarsspilleren Höög-Jansson fik et enkelt år på Øens hold siden sit skifte fra svensk fodbold.

Mario Mladenosvki var plaget af småskader i efteråret, og spillede kun en håndfuld kampe siden sin ankomst i september for knap et halvt år tilbage.


Allan Ravn var forberedt på afsked med enkelte spillere i truppen:


”De tre spillere, der rejste med til Bulgarien for et par dage siden, har alle fået muligheden for at afprøve et nyt eventyr. Transfervinduet er åbent, og det er naturligt med afsked af spillere. Det er selvfølgelig en lidt anden situation i dette tilfælde med klubskifte, og vi har derfor haft tid til at forberede os på de positioner, hvor der skal hentes erstatninger ind,”


”Det er spændende for dem alle tre, og vi ønsker dem held og lykke med deres ophold i bulgarsk fodbold,” slutter Allan Ravn.


God vind med det nye eventyr til alle tre spillere!