TYSK FORLÆNGELSE – MARCUS MLYNIKOWSKI FORTSÆTTER I FREMAD

I sommeren 2020 hentede vi den tyske venstreback, Marcus Mlynikowski, på en etårig aftale fra Næstved Boldklub.

Der har været dialog om at forlænge aftalen den seneste måneds tid – de forhandlinger er faldet på plads i dag, og Marcus forlænger dermed kontrakten med yderligere et år.


Gaxe er godt tilfreds med forlængelsen af Marcus, som har arbejdet stenhårdt og vist gode lederevner i foråret:


”Forlængelsen med Marcus er vigtig for sammensætningen i forhold til nogle spillere med rutine. For os er det vigtigt at beholde en så klog spiller som Marcus, der har et godt kendskab til Fremad. Han udviser fantastisk attitude til træning, og hjælper de unge spillere i udviklingsfasen. Han er en rigtig god fyr i omklædningsrummet, og kan være med til at rykke egenskaberne yderligere hos de unge spillere. Marcus trådte i karakter i en svær forårssæson, og vi ser frem til at have ham i klubben i endnu en sæson,” siger Gaxe.


Marcus ser frem til nogle spændende uger, hvor truppen til den kommende sæson for alvor skal på plads. Derudover er han positivt overrasket over den nye cheftræners start på opholdet i klubben. Løvenkrands har efterladt et rigtig godt indtryk:


”Jeg er rigtig glad for at forlænge med et år. Det bliver spændende at følge udviklingen de næste par uger med sammensætningen af truppen. Løvenkrands har efterladt et rigtig godt indtryk både som menneske og træner, og jeg ser frem til at arbejde med ham i den her sæson. Vi har en stamme af spillere med rutine og stort kendskab til både klubben og holdet. Jeg tror på, vi kan bygge videre på i den kommende sæson, og det har været en stor del af beslutningen om at fortsætte et år mere i Fremad,” siger Marcus.


Stort tillykke med forlængelsen!