UDVIDELSE I DEN KOMMERCIELLE AFDELING

For en uge siden hentede vi forstærkninger ind til Akademiet i form af John Ranum, der nu skal bidrage med sin store erfaring fra ungdomsfodbolden.

Denne gang henter vi forstærkning ind til den kommercielle afdeling i form af Christian Taylor via hans konsulentfirma Taylor Consult. I første omgang bliver Taylor Consult tilkoblet Fremad Amager i resten af indeværende sæson.


Taylor har flere års ledelseserfaring i fodboldverdenen. Erfaringen tæller bl.a. ophold i Superligaklubberne Brøndby IF og senest FC Nordsjælland. I begge klubber har Taylor haft en rolle som Kommerciel Leder i kvindefodbolden. En del af det fokus har været at opbygge den vigtige kommercielle opbakning til de to hold og sammenbinde det sportslige og kommercielle fokus.


”De ophold jeg har haft i Brøndby IF og FC Nordsjælland var med et skærpet fokus på at løfte fodbolden- samt den kommercielle vinkel på kvindesiden. Jeg har haft en ambition om at kigge ind i et nyt projekt, hvor jeg kan bidrage med mine erfaringer fra tidligere.

Den mulighed får jeg nu i en fed klub som Fremad Amager, der har taget nogle spændende skridt rent kommercielt det seneste år. Den udvikling der har været med tilgangen af samarbejdspartnere i netværket, glæder jeg mig til at bygge videre på i et stærkt team.

Allan Ravn og jeg har haft en rigtig god dialog omkring hvilken retning den kommercielle afdeling bevæger sig i. Jeg kommer med på en spændende rejse nu, og glæder mig helt vildt til at indgå i det her team,” siger Christian Taylor.


Taylor kommer med baggrund fra fodboldverdenen, hvor han er udviklet som ungdomsspiller i bl.a. engelske Wigan og har ophold med fra flere danske klubber.

Senere hen fortsatte interessen udenfor fodboldbanen med de føromtalte roller i forskellige danske fodboldklubber, hvor hans seneste ophold var hos FC Nordsjælland. Derudover har han en fortid i sportsbranchen hos både Hummel og Umbro.


Allan Ravn har i en periode undersøgt mulighederne for at tilkoble endnu mere erfaring og kreative tanker til den kommercielle vinkel i Fremad Amager:


”Vi hentede en rigtig spændende forstærkning til den sportslige sektor i ungdom via John Ranum, og har løbende også kigget ind i klubbens kommercielle profil. I den forbindelse har Christian Taylor og jeg haft nogle samtaler om, hvilken retning vi har i den kommercielle afdeling. Vi har haft en flot udvikling det seneste år, og ønsker at bygge mere på i 2021. Christian kommer ind med en masse erfaring til vores team, og kan være med til at løfte os endnu højere i samarbejdet med vores partnere. Udover de faglige kompetencer, har vi også tilknyttet en medarbejder, vi er sikre på, vil falde nemt ind i vores måde at arbejde på i dagligdagen med stor passion og arbejdsglæde,” siger Allan Ravn, Direktør i Fremad Amager.


Velkommen til Fremad Amager, Taylor!