UNG JERNMAND TILFØJES TIL BAGKÆDEN – EMIL STAUGAARD SKIFTER TIL FREMAD

Her mod slutningen af transfervinduet kan vi præsentere endnu en spiller til bagkæden – for et par timer siden hev vi Thor Lange hjem til Øen, og nu får han en holdkammerat til defensiven. Den 19-årige centerforsvar Emil Staugaard skifter til Fremad Amager. Han har senest være på kontrakt i Brøndby IF.


Cheftræner Mattsson har senest haft ansvaret for BIF’s U19-hold, og det er netop også her at interessen er opstået for ”Stau”. Mattsson har arbejdet på at få den unge venstrebenede spiller på plads, og der er i første omgang tale om en kontrakt for resten af sæsonen.

Cheftræneren lader fremtiden være op til den unge mand, der ikke er bleg for at give den en skalle i duellerne:


”Det er en forsvarsspiller med stort F. Suveræn attitude og god arbejdsmoral både til træning og kamp. Stau er stærk i duellerne, og holder sig ikke tilbage. Jeg havde ham på U19-holdet i to år, og han er en bundærlig spiller. Han spiller for alle omkring sig, og det bliver spændende at få ham integreret på holdet,” siger Joakim Mattsson.


For den unge mand har interessen været spændende, og det var vigtigt at finde et projekt, hvor Staugaard kunne se sig selv og videreudvikle sig med seniorfodbold:


”Det er ekstremt spændende, og jeg er klar til en masse fodbold i en fed klub. Fremad har nogle af de dyder, jeg synes er vigtige for mig som spiller. Jeg er en duel-spiller, og holder mig ikke tilbage i en god tackling. Jeg er ekstremt dårlig til at tabe, og skal vinde, når jeg er på banen,”

”Jeg er helller ikke bange for at deltage i spillet og have bolden i fødderne. Det bliver en udfordring og en god chance her, som jeg er klar til at gribe. Nu får jeg muligheden for at brage igennem resten af sæsonen, og spille mig ind i varmen. Der skal hårdt arbejde til, og nu er det hjem i seng og gøre klar til første dag på træningsbanen i morgen tidlig. Jeg glæder mig til at møde drengene,” siger ”Stau”.


Velkommen til Øens hold, Stau!