XL-BYG RØDOVRE TRÆLAST FORLÆNGER SAMARBEJDET

De har valgt at holde Fremad-trøjen i vejret endnu engang, efter at have forlænget aftalen på ny. XL-Byg Rødovre Trælast fortsætter som partner i Øens Erhvervsnetværk.

Interessen fra virksomheden i Rødovre kommer af den store udvikling på Amager, og i det hele taget hos Øens Hold. De har nu for tredje gang valgt at fortsætte som en del af netværket, og følger det hele meget tæt. Henning er i det hele taget meget interesseret i både potentialet på Øen og hos klubben:

”Vi har valgt at gentegne med fodboldklubben, eftersom vores samarbejde fungerer rigtig godt. Vi ønsker at kunne eksponere virksomheden på Amager, og at det så forhåbentlig bidrager til nogle kunder hos os. Vi følger den store udvikling på Øen og hos klubben, og her er vi interesseret i at være med på tæt hold. Vi har været med i nogle år nu, og vi føler os som en fast del af Fremad Amager,” siger Henning Stausgaard-Petersen, medejer af XL-Byg Rødovre Trælast.

Læs mere om virksomheden:

https://www.xl-byg.dk/forretning/roedovre

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.